Klantenservice

TOP schaatsen; dé specialist op het gebied van schaatsen en ander winterspeelgoed.

Bestelmogelijkheden
Bij TOP schaatsen bieden we je diverse mogelijkheden van bestellen aan:
- Via de website: www.topschaatsen.nl
- Telefonisch: 033 303 31 07
- Via de e-mail: verkoop@topschaatsen.nl
- In Woudenberg bij onze showtuin en winkel

Levermogelijkheden
Het streven van TOP schaatsen is om de bestellingen binnen 2 werkdagen te leveren. Bij wat grotere pakketten kan het iets langer duren. Bij de grotere pakketten neemt de vervoeder van te voren contact met je op om de levering te bespreken. Mocht je je product op of voor een bepaalde datum nodig hebben, neem dan contact op! Afhalen is ook mogelijk. Neem van te voren even contact op om te vragen of we het artikel in Woudenberg op voorraad hebben liggen.

Betaalmogelijkheden
Bij TOP schaatsenzijn de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Vooruit via bankoverboeking
- Betalen bij aflevering (+ € 9,90)
- Betalen bij afhalen, contact en pin

Retourneren
Voor de meeste producten geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat het product in jouw bezit is. Binnen deze periode kunnen bestelde producten retour gezonden worden. Voorwaarde hierbij is dat de producten onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de consument. Een niet of onvoldoende gefrankeerd pakket wordt niet aangenomen of als niet aangenomen beschouwd. Je krijgt van ons het totaalbedrag excl. de vooraf aan ons betaalde verzendkosten teruggestort.

Let op: Maatwerk producten en producten die speciaal voor u geïmpregneerd of behandeld worden kunnen niet geretourneerd worden.

735
735